Om os

 

Webshoppen er startet af mig, Ulla Falk, fordi jeg elsker at brodere, men ikke er god til at montere….

Jeg har broderet siden jeg lærte det i skolen i 70`erne.

I de mange år jeg havde en travl karriere indenfor IT, var broderiet det der virkelig fik mig til at slappe af og tømme hjernen for alle de problematikker der var i dagligdagen. Det var bare så ærgerligt, at når jeg nu havde lagt så meget arbejde i et broderi så blev slutresultatet altid skæmmet af, at jeg ikke er nogen haj til at montere det færdige arbejde. Resultatet er aldrig tilfredsstillende. Og de systuer og syerske man tidligere kunne gå til, er stort set ikke eksisterende mere.

Derfor begyndte jeg at undersøge, om det var muligt at købe færdigmonterede artikler til broderi. Og det kan man, men det er typisk små lyseduge, oftest med blonder, eller duge der ikke kan passe til det mindste spisebord o.lign, og der findes flere forskellige produkter med et indlagt aida-bånd.

Jeg tænkte at der må være andre end mig, der ikke orker at se på dårligt monteret broderiarbejde, derfor ideen til min webshop som åbnede efteråret 2011. 

Jeg har derfor fundet de bedste hørstoffer til boligtekstiler, vævet og syet ud fra de stolte Bielefelder traditioner  Man behøver faktisk ikke at brodere på dem for at finde dem smukke.

Jeg har derudover fundet en række produkter, der egner sig til personlige gaver til f.eks. barnedåb, bryllup eller bare til en selv. Jeg vil løbende tage produkter ind som overholder mit krav til kvalitet.

Hvad så med mønstre? Jeg holder selv af at designe broderimønstre der er enkle. Under downloads har jeg lagt mønstre jeg selv har designet. Disse kan frit downloades hvis man står og mangler inspiration. 

Besøg også ”downloads” hvor jeg har løbende vil lægge gratis mønstre af eget design. Visse ting vil også blive lagt på Facebook.

Det er værd at tænke på at mange er glade for at modtage broderede gaver, der repræsenterer noget af det mest personlige der kan gives og modtages, da gavegiveren har lagt timer og evner i skabelsen af gaven.

Og husk Broderi skal først og fremmest være sjovt.