Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling

Der kan bestilles varer hos Ulla Falk via vores hjemmeside, i vores butik/ showroom eller via email salg@ullafalk.dk

Det er kun personer bosiddende i Danmark der kan bestille på denne hjemmeside. Det bestilte leveres kun i Danmark.

Ordrebekræftelse

Efter din bestilling er gennemført modtager du en ordrebekræftelse fra ullafalk.com som kvittering på at du har bestilt de i ordren anførte varer. Ordren er først bindende for ullafalk.com når der sendes faktura.

Betaling

På ullafalk.dk er der mulighed for at betale med internationale kreditkort, se hjemmesiden, eller med Dankort. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Ulla Falk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der kan også betales via bankoverførsel. Varerne fremsendes i så fald først ved modtaget betaling.

Betalinger hos ullafalk.dk foregår hovedsagligt via internettet. Derfor er vi naturligvis meget opmærksomme på sikkerheden. Når du betaler med kredit- eller betalingskort bliver dine kortoplysninger sendt direkte til NETS (tidligere PBS) via Epay. Al kommunikation mellem dig Epay og NETS forgår krypteret, så ingen kan opsnappe de informationer du indtaster. Derfor er sikkerheden på samme høje niveau som når du hæver penge i en Dankortautomat. Yderligere informationer om online betaling kan findes hos pbs.com.

VIABILL

Du kan vælge at betaler i flere rater ved valg af VIABILL i betalingsvinduet. Læs vilkårene her: VIABILL Forretningsvilkår

Levering

Varer bestilt på nettet bliver afsendt med Post Nord eller DAO (se coolrunner.dk) og kan også afhentes i vores butik se åbningstider under fanebladet Butik og Showroom.

Leveringstid er op til 14 dage. For varer der midlertidigt er udsolgt fra lager kan leveringstiden være op til 10 uger.  Den forventede leveringstid er 4-7 dage i Danmark. Den angivne leveringstid er en forventet leveringstid og således ingen garanti for, at du modtager produktet til den angivne tid

Hvis det leverede ikke svarer til fakturaen, skal Ulla Falk have besked indenfor rimelig tid og senest 14 dage efter modtagelsen af varerne, da det ellers besværliggør sagsbehandlingen. Bliver Ulla Falk ikke kontaktet indenfor denne frist, betragtes ordren som korrekt leveret.

Forsendelse

Forsendelsesomkostningerne bliver angivet ved bestilling. På hjemmesiden kan du se forsendelsesomkostningerne for tilsendte breve og pakker.

Risikoen for varer.

Risikoen for varer købt hos Ulla Falk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Varer som bliver tabt med posten er kundens risiko. Er indpakningen slemt beskadiget skal du nægte at modtage forsendelsen. Er produkterne i forsendelsen transportskadede skal du inden 7 dage melde transportskaden på dit lokale posthus eller til DAO. Du skal samtidig anmelde transportskader til os ved at sende en email til salg@ullafalk.dk  husk at angive dit ordrenummer i emailen. Du kan finde ordrenummeret i din ordrebekræftelse som du modtog fra os ved købet.

Reklamationsret

Ved modtagelse af en defekt vare eller en fejlleveret vare bedes du kontakte os på salg@ullafalk.dk med angivelse af fejlen. Varen sendes retur når dette er aftalt med Ulla Falk. Varer, der er taget i brug kan ikke modtages retor

Returnering af varer (Fortrydelsesret)

Fortryder du mod forventning et køb, skal du indenfor 14 dage kontakte Ulla falk for at aftale returnering af varen. Varen godkendes kun som returvare, såfremt at varen leveres tilbage i original og intakt, ubrudt emballage. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som den er, hvilket er ensbetydende med, at stof der er klippet eller syet i, ikke kan returneres. Produkter som er emballeret, skal ligeledes returneres i originalemballagen og i en stand, som gør videresalg muligt.

Se altid stoffet efter for fejl inden du påbegynder dit arbejde med stoffet. Alle stofprodukter er vævet af naturmaterialer, hvorfor der kan forekomme uregelmæssigheder i vævningen. Dette er ikke en fejl.

Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret ved handel over nettet.

Dette forudsætter dog, at ovenstående er overholdt. Ved brug af fortrydelsesret betales portoen af kunden.

Varer kan altid fortrydes såfremt meddelelse om leveringsdato ikke har fundet sted, dette gælder ikke varer der er sat i bestilling efter kundens egne mål. Disse kan ikke fortryde/returneres

Varer sendt tilbage til Ulla Falk på efterkrav vil blive nægtet modtaget.

Emballering

Ved returnering er det kundens ansvar at indpakningen er tilstrækkelig til at beskytte varen. Hvis en vare er skadet under fragt til Ulla Falk er denne på kundens regning.

Generelle betingelser

Det er muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website hvis du opretter en kundeprofil.

Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail til salg@ullafalk.dk

Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. 

Ulla Falk på tager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. I det omfang Ulla Falk er ansvarlig overfor køberen, er Ulla Falks ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab, såsom tabt arbejdsfortjeneste, driftstab med mere.

Ulla Falk påtager sig intet ansvar for, at produkter købt hos os passer sammen med produkter købt andetsteds.

Ingen af disse forbehold kan dog tilsidesætte præceptiv dansk købelov.

Alder

Ved bestilling af varer/tilbud bekræfter man, at man er 18 år eller derover.

Tvist

Enhver tvist afgøres ved en dansk domstol efter dansk rets almindelige regler.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, mobiltlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos ullafalk.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos ullafalk.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@ullafalk.dk